Tilaus- ja Sopimusehdot

  • Yleistä

Nämä tilaus- ja sopimusehdot koskevat ailiojewelry.fi-verkkokaupassa tehtyjä tilauksia. Ailio Jewelry pidättää oikeuden muuttaa näitä ehtoja ilman ennakkoilmoitusta. Tilaajan tulee tutustua voimassa oleviin ehtoihin ennen tilauksen tekemistä.

  • Tuotteet ja hinnat

Verkkokaupassa myytävien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Tuotteiden hinnat ja saatavuus voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Ailio Jewelry ei vastaa verkkokaupassa olevien tuotetietojen virheistä tai puutteellisuuksista. Tuotteiden kuvat ovat suuntaa-antavia ja niiden ulkonäkö voi vaihdella hieman todellisesta tuotteesta.

  • Tilauksen tekeminen

Tilaaja tekee tilauksen verkkokaupassa valitsemalla haluamansa tuotteet ja siirtämällä ne ostoskoriin. Tilauksen yhteydessä tilaajan tulee antaa tarvittavat yhteystiedot ja maksutiedot. Tilauksen jälkeen tilaaja saa vahvistuksen tilauksesta sähköpostitse.

  • Toimitus

Tilaukset toimitetaan tilaajan antamaan toimitusosoitteeseen. Toimitusaika riippuu tilauksen sisällöstä ja valitusta toimitustavasta. Ailio Jewelry ei vastaa viivästyksistä, jotka johtuvat force majeure -tilanteista. Tilaaja vastaa toimituskuluista, jotka ilmoitetaan tilauksen yhteydessä.

  • Maksutavat

Verkkokaupassa voi maksaa Paytrail Oyj:n tarjoamilla maksutavoilla. Maksutapahtumat ovat SSL-suojattuja. Ailio Jewelry ei tallenna maksukorttitietoja. Maksutapahtumat prosessoidaan ulkoisen palveluntarjoajan kautta.

  • Palautusoikeus ja reklamaatiot

Tilaajalla on oikeus palauttaa tuote 14 päivän sisällä sen vastaanottamisesta, mikäli tuote on virheellinen tai viallinen. Palautusoikeus ei koske tuotteen käyttöä tai käytön jälkiä, eikä personoituja tuotteita. Palauttamisesta tulee ilmoittaa Ailio Jewelrylle sähköpostitse ennen palauttamista. Palautuskuluista vastaa tilaaja. Reklamaatiot tulee tehdä välittömästi tuotteen vastaanottamisen jälkeen sähköpostitse.

  • Tietosuoja

Tilaajan antamia tietoja käytetään ainoastaan tilauksen toimitukseen ja asiakassuhteen ylläpitoon. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille jotka eivät tietoja tarvitse tilauksen prosessoimiseen.

  • Vastuunrajoitus

Ailio Jewelry ei vastaa välillisistä vahingoista eikä mistään vahingoista, jotka johtuvat verkkokaupan käytöstä tai sen toimimattomuudesta, virheellisistä tuotetiedoista tai viivästyneestä toimituksesta. Ailio Jewelry ei vastaa myöskään mistään kolmannen osapuolen verkkosivustojen sisällöstä tai käytöstä.

  • Muutokset ehtoihin

Ailio Jewelry pidättää oikeuden muuttaa näitä ehtoja ilman ennakkoilmoitusta. Muutokset astuvat voimaan heti niiden julkaisemisen jälkeen verkkokaupassa. Tilaajan tulee tutustua voimassa oleviin ehtoihin ennen tilauksen tekemistä.