Miten ostaa kihlasormus?

Kihlasormus on tärkeä perinne pariskunnalle, jonka takia kannattaa tutkia vinkkejä kihlasormuksen valintaan. Kihlautumisia on paljon erilaisia, eikä ole olemassa yhtä ainutta tapaa tehdä se oikein. Kihlasormuksen ostosta voi keskustella yhdessä, tai sormuksen voi myös ostaa parilleen yllätyksenä. Ennen kuin lähdet suunnittelemaan yllätystä tarvitset parisi sormen mitan. Kun sormuksen vaadittava koko on tiedossa, tulee asettaa budjetti ostokselle. Kihlasormuksia on saatavissa eri muodoissa ja malleissa. Voit myös pyytää meiltä juuri teille personoidun sormuksen joka on juuri sellainen kuin haluat. Kihlasormuksen ostaminen voi tuntua haastavalta, mutta se on myös erittäin palkitsevaa.

Millainen malli minun kannattaa valita?

Jos olette joskus puhuneet millaisista sormusmalleista pidätte, on siinä selkeä vastaus. Voit myös yrittää vihjailla asiasta parillesi ilman että paljastat yllätyksen. Voit myös hakea vinkkejä kihlasormuksen valintaan tutuilta ja ystäviltä, jotka usein osaavat opastaa sinua oikeaan suuntaan. Sormusta valitessa kannattaa myös ottaa huomioon jos sormuksen käyttö saattaa aiheuttaa jotain haasteita. Esimerkiksi isot koristeet sormuksessa saattavat aiheuttaa ongelmia jos tekee paljon käsitöitä, tai muuta vastaavaa. Jos suunnitelmissa on pitää vihkisormusta kädessä kihlasormuksen lisäksi, kannattaa varmistaa että molemmat mahtuvat olemaan sormessa mukavasti.

Vinkkejä kihlasormuksen valintaan

Mistä saan tietää oikean koon kihlasormukselle?

Sormuskoon selvittäminen ilman yllätystä paljastamatta ei ole helppoa. Tämä on yleinen ongelma, jota kaikki joutuvat miettimään kihlasormusta ostaessa. Voit lukea meidän vinkkimme aiheesta tältä sivulta. Älä kuitenkaan yritä arvioida sormuksen kokoa silmämääräisesti tai arvaamalla, sillä siten et tule saamaan tarkkaa tulosta.

Halutessasi voit ottaa meihin yhteyttä Yhteystiedot– sivulla. Tarjoamme myös mahdollisuuden varata palaverin, jos haluat esimerkiksi juuri teille personoidun sormuksen.